Expired: AABKC Pop-Up-Kontor hos Maltfabrikken i Ebeltoft 28. oktober – Tilmelding!

23.10.20 | Opslagstavle

Aarhus Billedkunstcenter afholder vores første AaBKC pop-up-kontor hos Maltfabrikken i Ebeltoft onsdag d. 28. oktober. Med denne aktivitet rykker vi vores kontor ud i regionen, hvor vi blandt andet tilbyder rådgivning til områdets kunstnere og inviterer til en præsentation af en eller flere lokale kunstnere eller aktører.

Du kan tilmelde dig en rådgivningssession af en halv time, hvor du kan få sparring og vejledning af Aarhus Billedkunstcenter på et projekt, en ansøgning eller lignende. Til dette første AaBKC pop-up-kontor vil Vibeke Wang, der er projektleder hos Maltfabrikken, fortælle om stedet med efterfølgende rundtur. Efter at have været lukket ned siden 1998 og truet af nedrivning genåbnede Maltfabrikken i Ebeltoft i sommers som folkets fabrik – et sted for kunst, kultur og iværksætteri. Maltfabrikken har i dag en stærk kunstprofil med værksteder, atelierpladser og artist in residence-programmet Malt AIR, der er et internationalt residency for kunstnere fra hele verden. Ikke langt fra Maltfabrikken i Ebeltoft havn ligger skibet Svartlöga. Træskibet fungerer i dag som et udstillingssted for samtidskunst under navnet OXER. På dagen vil det desuden være muligt at høre initiativtager Sara Kirstine Grønborg fortælle om udstillingsstedet, og hvordan det er at fylde et skib med kunst. Programmet ser sådan ud:

Kl. 10-11: Rådgivningssessioner af en halv times varighed
Kl. 11.30-12.30: Præsentation af Maltfabrikken og OXER
Kl. 12.30-13.00: Rundtur på fabrikken

Ønsker du at modtage rådgivning eller komme og blive klogere på Maltfabrikken og OXER er tilmelding påkrævet. Skriv til: projektkoordinator@aabkc.dk. Da vi kun har mulighed for at tilbyde rådgivning til et begrænset antal, udvælger vi efter først til mølle princippet. Ved tilmelding modtager du nærmere information om tid og sted for arrangementet.

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.