Expired: Årets designevent MANIFESTA 2019

07.01.19 | Opslagstavle

Årets designevent MANIFESTA 2019

17 jan 2019 kl. 16:30 – 22:30 i
KADK Festsalen, Danneskiold-Samsøes Allé 51 , 1435 København K

Nu er der ikke længe til designeventet MANIFESTA 2019, som i år retter blikket mod USA. Kom med til en inspirerende aften med talks, debat og interviews med nogle af de bedste navne indenfor kunsthåndværk og design.

Køb billet

Til MANIFESTA 2019 kan du møde de seks oplægsholdere: Grethe Wittrock, Anders Ruhwald, Cecilie Bahnsen, Stine Bidstrup, Eric Nelson og Jason Schupbach.

En aften med internationalt udsyn
Den 17. januar inviterer Statens Kunstfond indenfor til MANIFESTA 2019, den årlige fejring af dansk kunsthåndværk og design, i år med USA som tema. Kurator og tekstilkunstner Grethe Wittrock har sammensat aftenens program, der vil inspirere med oplæg om dansk kunsthåndværk og design med et internationalt udsyn. Aftenen afholdes i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler (KADK) og finder sted i Festsalen på Holmen.

Program

16.30
Dørene åbner

17.00
Velkomst / Statens Kunstfond
Introduktion / Synne Rifbjerg & Grethe Wittrock
Interview / Jason Schupbach & Erik Nelson
Oplæg / Grethe Wittrock, Cecilie Bahnsen, Stine Bidstrup & Anders Ruhwald
Paneldebat
Velbekomme

22.30
Tak for i aften

Besøg fra udlandet
Til at diskutere de udfordringer og muligheder den politiske virkelighed skaber for kunsthåndværkere og designere i USA, lægger to amerikanske oplægsholdere vejen forbi. Det drejer sig om Eric Nelson, Executive Director of The Nordic Museum i Seattle, og Jason Schupbach, Director of The Herberger Institute for Design and the Arts i Phoenix, der mødes til et fælles interview foretaget af moderator Synne Rifbjerg, kulturredaktør på Weekendavisen.

Det bedste fra den danske scene
Aftenen fortsætter i selskab med fire af Danmarks dygtigste udøvere, der vil fortælle om deres personlige erfaringer med den amerikanske scene. Glæd dig til at høre Grethe Wittrock, Anders Ruhwald, Cecilie Bahnsen og Stine Bidstrup. De fire mødes desuden i en afsluttende paneldebat.

Køb billet