Expired: Atelier i København NV udlejes fra 1. feb. til 31. juli

20.01.20 | Opslagstavle

Er der nogen der kunne være friske på at leje det fra 1.februar – eller snarest derefter? Du kan leje det til og med Juli, med mulighed for forlængelse.

Lejen ligger på 1606 kr om måneden
Atelieret er ca. 15 m2

Vi er et lille atelierfællesskab på 8 professionelle kunstnere: pt. Er flokken: Gabriel Bott, Kinga Bartis, Stefan Plahn, Ditte Knus Tønnesen, Jens Ivar Kjetså, Jens Settergren og jeg. Der kommer til at være en smule udskiftning undervejs. Vi bruger hinanden som sparringspartnere og spiser frokost sammen, drømmer om at lave udveksling med et andet atelierfællesskab og lave et udstillingssted – så det er ikke superforpligtigende, men det vil være en fordel hvis du kan lide andre mennesker. Og der vil helt sikkert også være tidspunkter hvor du vil være alene.

Atelierfælleskabet ligger på 3. Sal i Københavns Kulturcenter lige ved Nørrebro station

Info om lejemål:

Internet inkluderet
Adgang til fælles køkken
Adgang til fælles grovvask
Skab på gangen til opbevaring
Adgang til stor vareelevator med plads til større værker

Jeg har bygget et rum til malerier med tilhørende hylde (hvor jeg evt. Kommer til at opbevare 3 ruller lærred/papir)
Mit bord og mit lydsystem og min tegnelampe kan blive der hvis du har brug for det?

Kontakt mig på annakholmberg@gmail.com hvis du er interesseret