Expired: ATELIER PÅ FABRIKKEN – ansøgningsfrist 17. maj

13.05.19 | Opslagstavle

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design udlejer to atelierer i perioden 22. maj 2019 – 31. januar 2020.

ATELIER 1
Atelieret er ca. 16 m2 og er beliggende i stueplan. Lejen er 1.400 kr. + moms pr. måned (lejen opkræves kvartalsvist) og inkluderer el, varme og internet. Vinduerne sidder højt, og lokalet er højloftet. Lejemål er ikke møbleret.

ATELIER 2
Atelieret er ca. 23 m2 og er beliggende på 1. sal med meget dagslys. Lejen er 1.980 kr. + moms pr. måned (lejen opkræves kvartalsvist) og inkluderer el, varme og internet. Lejemål er ikke møbleret.

ANSØG OM ATELIER
Professionelle billedkunstnere og designere kan ansøge. Ansøgningen skal bestå af et par linjer om, hvorfor ansøger gerne vil have et atelier på FABRIKKEN samt et link til ansøgers website; alternativt til andet relevant website.

Det er også muligt for grupper at ansøge, og man kan ligeledes dele lejemålet med en kollega, som også figurerer i ansøgningen.

Ansøgning sendes til application@ffkd.dk senest d. 17. maj.

Husk at skrive, hvilket atelier du er interesseret i. Udvalgte ansøgere forventes at deltage i FABRIKKENs sociale og faglige fællesskab


Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 København S
+45 32549424
www.ffkd.dk

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.