Expired: Billedkunstunderviser til Den Kreative Skole

24.05.21 | Opslagstavle

Er du vores nye billedkunstunderviser på Den Kreative Skole?

Kan du tænde børns og unges passion for billedkunstfaget? Og kan du inspirere dem til at blive dygtigere? Går du ind i fællesskaber og samarbejder med god energi, skabertrang og øje for, hvordan vi inspirerer og udvikler hinanden?

Så er det lige dig, vi leder efter!

Vi har en spændende, fast stilling som billedkunstunderviser med opstart 1. august 2021. Stillingen er i udgangspunktet på 16 timer om ugen.

Kunstfaglighed
Du arbejder til daglig med tegning, graffiti, animation, keramik, måske noget helt andet, eller måske dækker du over flere områder inden for billedkunst- det er ikke afgørende, om din faglighed er smal eller bred, men vi forventer, at du kommer med en billedkunstfaglighed på højt niveau. Du er formentlig også selv udøvende kunstner.

Den inspirerende formidler
Du kan tænde en ild for billedkunst hos børn og unge. Det gør du med udgangspunkt i din egen faglighed og passion. Men du gør det også igennem din skarpe evne til at tage eleverne med på en inspirerende opdagelse ind i alt det, som du brænder for at lære dem! Samtidig kan du se den enkelte elev og du kan tilpasse din undervisning til forskellige niveauer. Du er fuld af gode ideer og du tænker i større sammenhænge, fx tværkollegialt eller i forhold til nye projekter.

Fællesskab og samarbejder
Du kan skabe fællesskab på dine hold. Både mellem dig og dine elever og eleverne imellem. Du er god til at opbygge gode relationer til elever, men også til forældre. Eleverne skal glæde sig til at komme til billedkunst, både fordi du inspirerer dem til at udvikle sig, men også fordi der er en god stemning og et godt miljø på holdene. Eleverne skal blive dygtige, de skal opleve et kunstnerisk fællesskab med andre unge, de skal vise, hvad de kan – og de skal arbejde sammen.

Du har også stor lyst til at indgå i fællesskab og samarbejder med både dine kollegaer inden for billedkunstfaget, men også de øvrige faggrupper: musik, dans, teater og skrivekunst. Vi har et stort ønske om, at samarbejdet mellem vores billedkunstundervisere står stærkt, og at de forskellige faggrupper evner og ønsker at blande sig med hinanden – det gælder både i den faglige sparring og i forbindelse med konkrete projekter på tværs af de æstetiske fag.

Om stillingen
Din undervisning vil foregå mandag, tirsdag og onsdag.
Du kommer til at varetage følgende hold:

  • 6 aldersinddelte fritidshold fra 1. klasse og op. Undervisningen af fritidsholdene foregår både centralt i vores bygning på Bindslevs Plads og decentralt på én af vores samarbejdsskoler.
  • 2 kulturklasser, som er en del af vores omfattende samarbejde med folkeskolerne i Silkeborg Kommune. Kulturklasserne er bygget op som co-teaching forløb, hvor kulturskolelæreren altid er sammen med en lærer fra den enkelte skole i undervisningssituationen. De to fagligheder skal understøtte hinanden og spille hinanden gode med hver deres speciale. Erfaring med undervisning i folkeskolen er ikke nødvendig – på Den Kreative Skole har vi en række lærere, der arbejder ud i kulturklasser, og der vil være hjælp at hente for at kunne lykkes med opgaven.

Herudover er der en række arrangementer og en timepulje til ekstra workshops, som alt sammen er inkluderet i stillingen.

Vi ønsker i udgangspunktet at ansætte én person, men stillingen kan deles op, hvis det viser sig nødvendigt.

Generelt om Den Kreative Skole
På Den Kreative Skole er vi ca. 50 medarbejdere, der underviser i musik, dans, teater, billedkunst og skrivekunst. Derudover har vi et ønske om et styrket samarbejde med folkeskoler i kommunen og en fortsat udvikling af Fabulatoriet, som er vores samarbejde med daginstitutioner og dagplejer.

Vi er et kreativt hus, hvor vi arbejder på tværs såvel internt som eksternt – både i undervisningssituationen, men også i forbindelse med spændende projekter på kryds og tværs.
Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og her er plads til forskellighed og spontanitet.

Vi er mennesker, der befinder os godt i et alsidigt arbejdsliv, og vi synes altid der er skønt og spændende at byde velkommen til nye kollegaer!

Du kan lære meget mere om os på www.denkreativeskole.dk

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer og uddannelse.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med vedlagt relevant dokumentation. Send gerne portfolio og links til steder, hvor du optræder som kunstner eller underviser.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kulturskoleleder Knud Mortensen på tlf. 2046 4039.

Ansøgningsfrist søndag 30. maj 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 3. juni i tidsrummet mellem kl. 8 og kl. 15.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Ansøg her…….
Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.