På kurset lærer du at bruge de grundlæggende redskaber i SketchUp til at visualisere dit udsmykningsforslag i 3D. Med fokus på opbygnings- og modelleringsværktøjer får du kendskab til, hvordan en 3d-model bør struktureres, hvordan færdigbyggede 3d-komponenter hentes fra internettet, hvordan overflader bemales med farver og billeder, og hvordan du gemmer billeder af din SketchUp-model. Kurset gør dig i stand til at visualisere dit projekt til endelig præsentation over for bygherrer og arkitekter. Undervisningen foregår både med mundtlig introduktion til programmets funktioner og øvelser for deltagerne. Der suppleres med et grundigt kompendiemateriale, som afspejler det planlagte indhold i undervisningen til brug efter kurset.

Bemærk at der bliver undervist i SketchUp Pro 2020, men det er muligt at følge undervisningen med SketchUp Make 2017 versionen.

Kurset vil blive optaget, så du som deltager kan gense undervisningen efterfølgende.( Optagelsen vil være tilgængelig i op til en måned efter undervisning. Herefter vil den blive fjernet).

 

Forud for kurset skal du:

  • have installeret SketchUp Pro 2020.1 (kræver licens) eller SketchUp Make 2017 (gratis, kan downloades fra www.sketchup.com/download/all)
  • have en velfungerende mus med rullehjul.

 

Øvrige krav

Du skal have gode IT-kendskaber og være vant til at navigere rundt på din computer i forskellige programmer, overføre filer mm.

Husk en god internetforbindelse samt høretelefoner.

Kurset henvender sig billedkunstnere, der har lidt eller ingen kendskab til programmet i forvejen.


Underviser:

Stefan Kaplan (f.1981) er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2008.
Han har arbejdet på flere tegnestuer bl.a. Entasis og Dorte Mandrup, og driver i dag sin egen startup virksomhed inden for industrielt design.

I 2008 etablerede Kaplan virksomheden arkiTEGN og har siden udbudt IT-kurser i bl.a. SketchUp, LayOut, Maxwell Render, Thea Render, AutoCAD, Photoshop, Illustrator og InDesign.

 

 

 

 

Tid:
9. og 10. juni 2020, begge dage kl. 17-20

Sted:
Online

Egenbetaling:
150 kr.

Tilmelding:
Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest 20. maj 2020.