På dette begynderkursus introduceres du til de grundlæggende funktioner i Adobe InDesign og lærer hvordan man kombinerer billedfiler og tekstelementer i en PDF til enten tryk eller web. Undervejs tales der om farveprofiler, skriftsnit og digitale billedformater -og også gerne om det arbejde, du selv er i gang med.

Ved tilmelding skal du medsende dit CV og et par linjer om dine it-kompetencer.

 

Forud for kurset skal du medbringe din egen bærbar computer med seneste prøveversion af InDesign samt evt. billedmateriale og tekstmateriale, som du gerne vil arbejde med. Computeren skal kunne komme på nettet.

Underviser:
Anders Visti (f.1973) er billedkunstner uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2006. Visti er grundlægger og medredaktør af forlaget *[asterisk] (2002-12), samt grundlægger og redaktør af den webbaserede kunstpublikation ‡ DobbeltDagger.

 

 

 

 

Tid:
24.-25. september 2020, kl. 10-16

Sted:
København

Egenbetaling:
500 kr. inkl. en let frokost. (For ikke BKF-medlemmer: 1.500 kr.)

Tilmelding:
Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest 17. august 2020.

 

Billede øverst:
Opslag fra “Ting Svend er sluppet godt fra -de sidste fem-seks år”. Om kunstneren Svend Danielsen. Udgivet på Forlaget * [asterisk] 2012. Layout: Anders Visti. (Foto: Heidi Nikolaisen)

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.