Karrieresamtale v/Karen Abrahamsen

Som medlem af BKF har du mulighed for at komme til en karrieresamtale, der kan hjælpe dig videre i dit arbejdsliv. Samtalen varer én time og tager udgangspunkt i din situation. Den kan f.eks. fokusere på dine styrker, muligheder, udfordringer eller mere langsigtede fremtidsperspektiver.

Formålet med samtalen er, at du bliver afklaret og får nogle redskaber til, hvordan du kan få et bedre arbejdsliv som billedkunstner. Efter første samtale vil du blive tilbudt én times opfølgende samtale.

Ved tilmelding skal du medsende et detaljeret CV, et par linjer om dig selv og om hvorfor, du gerne vil have en karrieresamtale.

Som forberedelse til samtalen vil du blive bedt om at besvare en række spørgsmål, der skal give coachen et klart billede af, hvilken situation du er i, og som samtidig giver dig et overblik over, hvad du præcist har behov for hjælp til.

Underviser:

Karen Abrahamsen er skuespiller, coach og underviser.

Hun har mere end 20 års erfaring med at hjælpe skabende såvel som udøvende kunstnere med afklaring, struktur og målrettethed i karrieren.

Hun træner også kunstnere i faglig og personlig gennemslagskraft i forbindelse med præsentation og salg. Det sker dels på Artlab under Dansk Musikerforbund, dels på Danmarks Designskole Bornholm, dels for freelance kunstnere i eget regi.

 

 

 

 

 

 

Tid:

Første session:
Torsdag d. 5. marts 2020, én times varighed i tidsrummet kl. 10-16.

Opfølgende session:
Torsdag d. 26. marts 2020, i tidsrummet kl. 10-16

Sted:

Samtalerne finder sted hos BKF – Billedkunstnernes Forbund, Vingårdstræde 21, 1 th., 1070 København K.

Tilmelding:

Frist: 4. februar 2020.

Tilmelding sker via mail på kmfp@bkf.dk

Egenbetaling: 200 kr. for BKF medlemmer.

 

 

 

 

 

 

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.