Lær at opsætte din egen hjemmeside i WordPress.com.

Hvad er WordPress.com? Hvordan opsætter man en hjemmeside, vælger tema, og arbejder med indhold og hvad skal man være opmærksom på?

På dette begynderkursus introduceres du til de grundlæggende funktioner og indstillinger i WordPress med henblik på at kunne lave din egen hjemmeside. Kurset veksler mellem undervisning i plenum og arbejdet med opsætningen af dit eget website.

Forberedelse:
Forud for kurset skal du have samlet digitalt billed- og tekstmateriale mm. som du ønsker at bruge på din nye hjemmeside.

Medbring egen bærbar computer samt billedmateriale og tekster. Computeren skal kunne komme på nettet og have tilstrækkelig plads på harddisken.

Du skal være indstillet på at bruge ca. 25 kr. pr. måned på hosting af din hjemmeside, hvis du gerne vil have dit eget domæne knyttet til websitet.

Ved tilmelding skal du sende et par linjer om dine it-kompetencer.

 

Underviser:

Bo Sørensen er garvet grafisk designer, der driver virksomheden pixel og papir. Han har stor erfaring med opsætning af hjemmesider i wordpress.

 

Tid:
Lørdag d. 14. september og søndag d. 15. september 2019, begge dage kl. 10-16

Sted:
København

Egenbetaling:

500 kr. inkl. en let frokost (For ikke BKF-medlemmer: 1.500 kr.)

Tilmelding:

Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest d. 19. august. Bemærk ved tilmelding skal du sende et par linjer om dine it-kompetencer.

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.