Lær at opsætte din egen hjemmeside i WordPress.

Hvad er WordPress? Hvordan opsætter man en hjemmeside, vælger tema, og arbejder med indhold og hvad skal man være opmærksom på?

På dette begynderkursus introduceres du til de grundlæggende funktioner og indstillinger i WordPress med henblik på at kunne lave din egen hjemmeside. Kurset veksler mellem undervisning i plenum og arbejdet med opsætningen af dit eget website. Kurset vil afholdes som to sammenhængende kursusdage med vekslen mellem undervisning i plenum og individuelt arbejde med egen hjemmeside.

 

Forberedelse: Forud for kurset skal du have samlet digitalt billed- og tekstmateriale mm. som du ønsker at bruge på din nye hjemmeside. Medbring desuden egen bærbar computer samt billedmateriale og tekster. Computeren skal kunne komme på nettet og have tilstrækkelig plads på harddisken.

Du skal være indstillet på at bruge ca. 25 kr. pr. måned på hosting af din hjemmeside, hvis du gerne vil have dit eget domæne knyttet til websitet.

Ved tilmelding skal du medsende dit CV og et par linjer om dine it-kompetencer.

 

Underviser:
Anders Visti (f.1973) er billedkunstner uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2006. Visti arbejder med koder og nutidige teknologier, og han er grundlægger og medredaktør af forlaget *[asterisk] (2002-2012) samt grundlægger og redaktør af den webbaserede kunstpublikation ‡ DobbeltDagger. Han er desuden initiativtager til det offentlige forum for billedkunstnere, forskere, udviklere og hackere ved navn !=null, der bruger nutidige teknologier til kreative udtryksformer og æstetiske undersøgelser.

 

 

 

Tid:
Onsdag d. 2. maj og torsdag d. 3. maj 2018, begge dage kl. 10-16

Sted:
Det Kongelige Danske Kunstakademi
Billedkunstskolerne
Institutauditoriet
Peder Skrams Gade 2, opgang G, 3.sal
1050 København K

Egenbetaling:

600 kr. inkl. en let frokost (For ikke BKF-medlemmer: 1.200 kr.)

Tilmelding:

Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest d. 20. marts. Bemærk ved tilmelding skal du medsende dit CV og et par linjer om dine it-kompetencer.