Lær at bruge de grundlæggende funktioner, værktøjer og indstillinger i Photoshop. Kurset henvender sig til begyndere, der har lidt eller nogen erfaring med programmet.

Kurset gennemgår programmets grundlæggende funktioner. Det vil omfatte: En introduktion til digitale filstørrelser  og en gennemgang af programmets opsætning (værktøjskassen, menulinjen og paletterne). Kursisterne vil lære enkel farvejustering, beskæring og enkelte layout redskaber bl.a. tekstværktøjet. Efter kurset har deltagerne fået et grundlæggende kendskab til programmet og kan lave basal fotoredigering og layout.

Undervisningens intensitet bliver tilpasset deltagerne, så der er mulighed for at tilføje andre af programmets nyttige funktioner, hvis der er tid tilbage.

Medbring selv egen computer med installeret Photoshop helst i version CC eller nyere.

Ved tilmelding skal du medsende dit CV, et par linjer om dig selv, og hvad du forventer at få ud af kurset.

 

Underviser:
Signe Vad (f. 1967) er billedkunstner og fotograf. Hun arbejder primært med medier som fotografi, video og installation, men arbejder også med både f.eks. performance og live stream tv.

Hun er uddannet MFA fra School of Photography, Göteborg Universitet, 2009. Hun har en lang række af solo- og gruppeudstillinger bag sig bl.a. på Galleri Fagerstedt , Stockholm; Skulpturlandsby 2017, Selde; Martin Bryder Gallery, Lund, Hygum Kunstmuseum, Lemvig og Peter Lav PHOTO GALLERY, København. Derudover har Signe arbejdet som kurator siden 2005 og bl.a. kurateret Alt_Cph 2009 og 10 og drevet non-profit galleriet Signe Vad; udstillingsplatformen, TYS og senest er hun med i udstillingsstedet KRÆ syndikatet, København.

Signe Vad har undervist i Photoshop siden 1999 på forskellige niveauer.

 

Tid: Onsdag d. 20 og torsdag d. 21. februar 2019, kl. 10-16
Sted: VISDA, Bryggervangen 8, 2100 København Ø
Egenbetaling:
 500 kr. (For ikke BKF-medlemmer 1.500 kr.)

Tilmelding:
 Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest 25. januar 2019. Ved tilmelding skal du sende en kort motivation om, hvorfor du gerne vil deltage og hvad du forventer at få ud af kurset.