Få vejledning, i hvordan dit dokumentationsmateriale eller CV kan forbedres.

Erfarne kunstnere og fagfolk giver individuel vejledning. En session er på 30 minutter, og der er kun jer to til stede. Medbring Portfolio og CV.

Underviser:

Elisabeth Toubro (f. 1956) er billedhugger, og uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi (1979-86). I sine værker arbejder hun med ideen om skulpturen som hovedsageligt overflade, og hendes værker udfordrer fundamentale aspekter forbundet med traditionel skulptur. For Toubro er skulpturen er en krop, en bevidsthed, en transformator, hvorigennem kunstneren ser, møder og prøver at forstå verden.(se mere på www.elisabethtoubro.dk)

Elisabeth Toubro har en lang række af udstillinger bag sig bl.a. på Galerie Mikael Andersen, København; Brandts Klædefabrik, Odense og Den Frie Udstillingsbygning, København. Toubro har desuden stået for mange kunstprojekter i offentlige rum heriblandt Monument for Inge Lehman til Frue Plads, København; Nørre Gymnasium, Brønshøj; Store Torv; Aarhus og Søren Kierkegaard Plads, København, ligesom hun har været formand for Kunstrådets Billedkunstudvalg og medlem af Kunstrådet (2011-2007) samt præsident for det Kongelige Akademi for De Skønne Kunster og formand for Akademiraadet (2007-2004).

 

 

 

Tid: Torsdag d. 28. marts 2019, kl. 10-16
Sted: BKF’s sekretariat / Vingårdstræde 21, 1. th. / 1070 København K
Egenbetaling: Gratis

Tilmelding:
Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest d. 28. februar 2019