Vi gennemgår skatte- og momsreglerne og taler om de særlige forhold, som gælder for en kunstnervirksomhed. Hvordan griber man selvangivelsen an? Hvad kan man trække fra i skat? Og hvordan fungerer kunstnermoms?

Tekniske krav til kurset (hvis det afholdes digitalt):
Computer, høretelefoner og god internetforbindelse samt downloaded programmet zoom.us (nærmere instruktioner om dette følger). Der er plads til 10 deltagere.

 

Underviser: Bent Malinovsky er uddannet HD(R) og stud. merc. aud., har siden 2001 drevet revisionsvirksomhed med speciale i kunstneres økonomi. Var sekretær for musikorganisationen DJBFA i 16 år og har gennem flere år fungeret som revisorkonsulent for udøvende og skabende kunstnere. Har desuden afholdt kurser om skat og regnskab for en lang række kunstnerorganisationer. Han har endvidere været aktiv på den danske musikscene som bassist og steelguitarist siden starten af 70’erne.

Se mere: www.bent-malinovsky.dk

 

Tid:
d. 7. april 2021, kl. 10-15.00

Sted:
Kbh eller digitalt

Egenbetaling:
300 kr. (For ikke BKF-medlemmer: 900 kr.)

Tilmelding:
Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest 15. marts 2021.

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.