Hvordan organiserer man sin kunstneriske virksomhed og gør den til en reel levevej?

Kursets andet modul henvender sig til dig – enten dimittend eller etablerede billedkunstner – der ønsker at blive klogere på, hvordan du kan få udviklet strategier for salg og marketing uden at sælge ud, samt hvordan du kan skabe en hverdag med både økonomisk frihed og tid til din praksis.

Format:
På modulets første dag vil du blive præsenteret for forskellige platforme til salg og marketing og vi arbejder med at forstå hvilke dynamikker, der leder til salg. Du vil i løbet af dagen skulle sammensætte din egen marketing og salgsstrategi, der passer til både dine ambitioner, dine værdier og din tid.

På modulets anden dag arbejder vi med konkrete redskaber, der kan skabe struktur og overblik i dit professionelle virke, så du får styr på din egen tid og økonomi. F.eks. vil vi arbejde med at skabe overblik over din økonomi, lægge budgetter og hvordan du skal prioritere din tid, projekter og penge i fremtiden.

 

Ved tilmelding skal du medsende dit CV, et par linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil deltage og hvad du håber at få ud af kurset.

 

Forberedelse:
To uger før kursusstart vil du modtage en mail fra underviseren med en mindre øvelse, du med fordel kan lave på forhånd.

Du skal bruge en computer med adgang til Excel eller Google Sheets til 2. dagen.

 

Underviser:

Foto: Cecilie Bach

Til dagligt hjælper Signe Sylvester kunstnere og kreative med at skabe bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv igennem kurser foredrag og podcasten Den Kreative Forretning.

Signe Sylvester er uddannet Kaospilot og har tidligere stiftet og drevet galleriet Artoteket, samt arbejdet som konsulent, underviser og forretningsudvikler for en række kulturelle organisationer og virksomheder. www.signesylvester.dk

 

 

 

 

 

 

Tid:
 Mandag d. 1. og tirsdag d. 2. april  2019, kl. 10-16

Sted:
 VISDA, Bryggervangen 8, 2100 København Ø

Egenbetaling:
 500 kr. (For ikke BKF-medlemmer 1.950 kr.)

Tilmelding:
 Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest d. 4. marts 2019. Ved tilmelding skal du sende en kort motivation om, hvorfor du gerne vil deltage og hvad du håber at få ud af kurset.