På kurset lærer du at bruge de grundlæggende redskaber i SketchUp til at visualisere dit udsmykningsforslag i 3D. Med fokus på opbygnings- og modelleringsværktøjer får du kendskab til, hvordan en 3d-model bør struktureres, hvordan træer, biler og mennesker hentes fra internettet, hvordan overflader bemales med farver og billeder, og hvordan du gemmer billeder af din SketchUp-model.Kurset gør dig i stand til at visualisere dit projekt til endelig præsentation over for bygherrer og arkitekter. Undervisningen foregår både med mundtlig introduktion til programmets funktioner og øvelser for deltagerne. Der suppleres med et grundigt kompendiemateriale, som afspejler det planlagte indhold i undervisningen til brug efter kurset.Medbring egen computer med mus (med rullehjul) og SketchUp Make 2017 installeret. Programmet kan gratis downloades fra www.sketchup.com/download/all

Ved tilmelding skal du medsende dit CV, et par linjer om dig selv, og hvorfor, du gerne vil deltage.

Kurset henvender sig billedkunstnere, der har lidt eller ingen kendskab har til programmet i forvejen.

 

Underviser:

Stefan Kaplan (f.1981) er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2008.
Han har arbejdet på flere tegnestuer bl.a. Ladner Meier Architekten, EBD arkitekter, Entasis, Gassa Arkitekter og Dorte Mandrup.

I 2008 etablerede Kaplan virksomheden arkiTEGN og har siden udbudt IT-kurser i bl.a. SketchUp, LayOut, Maxwell Render, Thea Render, Photoshop, Illustrator og InDesign.

 

 

 

 

Tid:
 Tirsdag d. 15. januar 2019, kl. 17-21 og Torsdag d. 17. januar 2019, kl. 17-21

Sted:
 VISDA, Bryggervangen 8, 2100 København Ø

Egenbetaling:
 300 kr. (For ikke BKF-medlemmer 1.200 kr.)

Tilmelding:
 Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest 18. december 2018. Ved tilmelding skal du sende en kort motivation om, hvorfor du gerne vil deltage.