Få et dybere kendskab til de mange muligheder i SketchUp.

Med udgangspunkt i en dialog med deltagerne introduceres til de mere avancerede funktioner i SketchUp. Vi kigger bl.a. på Photomatch, som gør det muligt at opbygge et udstillingsrum ud fra fotos. Vi downloader nogle af de mange gratis plugins, der kan effektivisere arbejdet med SketchUp og bl.a. give mulighed for at modellere organiske former. Og så fokuserer vi på at navigere og gemme kameravinkler med henblik på at formidle tankerne bag 3d-modellen til samarbejdspartnere.

Undervisningen foregår både med mundtlig introduktion til programmets funktioner og øvelser for deltagerne. Der suppleres med et kompendiemateriale, som afspejler det planlagte indhold i undervisningen til brug efter kurset.

Medbring egen computer med mus (med rullehjul) og SketchUp Make 2017 installeret. Programmet kan gratis downloades fra www.sketchup.com.

Ved tilmelding skal du medsende et par linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil deltage.

Kurset henvender sig billedkunstnere, der behersker de grundlæggende færdigheder i SketchUp og bruger programmet jævnligt.

Underviser:

Stefan Kaplan (f.1981) er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2008. Han har arbejdet på flere tegnestuer bl.a. Ladner Meier Architekten, EBD arkitekter, Entasis, Gassa Arkitekter og Dorte Mandrup.

I 2008 etablerede Kaplan virksomheden arkiTEGN og har siden udbudt IT-kurser i bl.a. SketchUp, LayOut, Maxwell Render, Thea Render, AutoCAD, Photoshop, Illustrator og InDesign.

 

 

 

 

Tid:
 Tirsdag d. 8. og torsdag d. 10. oktober 2019, begge aftener kl. 17-21.

Sted:
 København

Egenbetaling:
 500 kr. (For ikke BKF-medlemmer 1.500 kr.)

Tilmelding:
 Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest den 2. september 2019. Ved tilmelding skal du sende en kort motivation om, hvorfor du gerne vil deltage.

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.