Kom til en åben skriveworkshop, hvor du som deltager kan arbejde med enten Art Writing, artiststatements, essays eller skønlitterær tekst. Uanset hvilken genre går vi til teksten med fokus på sprog og udtryk, og vi læser højt i plenum og diskuterer dem. Claus tager eksempler med på de ovennævnte genrer, som vi læser i fælleskab og diskuterer inden skrivningen begynder.

 

Ved tilmelding send et par linjer om, hvad du ønsker at arbejde med på kurset.

Underviser:
Claus Handberg (f. 1970) debuterede med digtsamlingen “320 Pund” på forlaget Gyldendal i 2001. Udover at være lyriker, har han i mange år også arbejdet som musiker og billedkunstner. Han har bl.a. udgivet flere LP’er, produceret lydvandringer, redigeret et festskrift til Henrik Have, lavet radio i DR og været værtsredaktør for en antologi om krydsfeltet mellem billedkunst og litteratur i samarbejde med Johanne Løgstrup.

Fra 2013 – 2019 var han en del af redaktionen bag tidskriftet Mr Antipyrine, som kombinerede teori, litteratur og billedkunst.

Senest har han udgivet digtsamlingen “Vores” fra 2018, og taget initiativ til bogen “at drømme så stort at det dårligt kan være i min lomme” fra 2019, en antologi bestående af tekster skrevet af hjemløse, som er redigeret i fællesskab med Rene Jean Jensen.

Claus har mange års undervisningserfaring og har bl.a. undervist på Københavns Kunstskole, Københavns Rytmekonservatorium, Den Danske Filmskole, Testrup Højskole, Forfatterskolen, Krogerup Højskole, Institut for Kunst i Bergen, Designskolen Kolding, Det Vertikale Værksted, Jyderup Højskole, Vesterbro Forfatterskole og Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Han er tilknyttet Holbæk Kunsthøjskole som fast gæstelærer.

 

Tid:
 8., 9. og 14. september 2020, kl. 10-16

Sted:
København

Egenbetaling:
750 kr. inkl. en let frokost. (For ikke BKF-medlemmer: 2.250 kr.)

Tilmelding:
Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest 10. august 2020.