Flere fordele til BKF’s medlemmer

Ved at bruge Forbrugsforeningens betalingskort kan BKF’ere spare penge på daglige indkøb og få kredit på op til 40.000 kr. Desuden giver medlemskab af Forbrugsforeningen adgang til billige ferieboliger i Danmark og Berlin. Alt sammen uden renter og gebyrer og mod en årlig ydelse på kun 132 kr.

Billedkunstnernes Forbund (BKF) er optaget i Forbrugsforeningen, landets største indkøbsforening, som ejes af 120 af fagbevægelsens organisationer.
Samtidig har BKF opsagt sin aftale med Logbuy, som BKF’ere tidligere har kunnet få rabatter og tilbud igennem.
Det nye samarbejde med Forbrugsforeningen giver BKF’ere en lang række fordele, fortæller BKFs sekretariatsleder Klaus Pedersen:
“Som medlem af BKF kan man selv vælge, om man vil melde sig ind i Forbrugsforeningen eller ej. Men i og med at BKF nu er optaget i Forbrugsforeningen, har BKF’ere fået mulighed for at spare mange penge ved at handle, som de plejer – bare de bruger Forbrugsforeningens betalingskort,” siger Klaus Pedersen.

Sådan fungerer det
Vælger man at melde sig ind i Forbrugsforeningen, betaler man et medlemskontingent på 132 kr. om året.
For den pris får man et betalingskort, det såkaldte Forbrugsforeningskort (F-kortet), som kan benyttes som betalingsmiddel i de ca. 4.500 forretninger landet over, der samarbejder med Forbrugsforeningen.
F-kortet er i dag – næst efter Dankortet – det største indenlandske betalingskort herhjemme. Det kan benyttes til at betale for alskens varer og tjenesteydelser i mange forskellige brancher, lige fra helsekost-, slagter- og bagerbutikker, over hårde hvidevarer og computere til færgetransport, ferierejser og hotelbesøg. For ikke at glemme revision, tandlægebehandling, zoneterapi og autoservice!
Navne og adresser på samtlige butikker og virksomheder, hvor Forbrugsforeningskortet kan benyttes, kan ses på www.forbrugsforeningen.dk
Det er også på www.forbrugsforeningen.dk man melder sig ind, hvis man ønsker det.

Kredit uden renter og gebyr
Forbrugsforeningskortet giver kortholderne bonus, hver gang det anvendes. Samtidig giver det mulighed for kredit på 10.000 kr.. Kreditten kan forhøjes til 40.000 kr., når man har været medlem af Forbrugsforeningen et år.
Hver måned opgøres de køb, man har foretaget med F-kortet, og beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice.
Der er ingen renter og gebyrer på F-kortet. Men for at få et F-kort skal man være tilmeldt Betalingsservice.
F-kortet har et rådighedsbeløb på 10.000 kr., som er frivilligt at benytte. Ønsker man ikke at benytte rådighedsbeløbet/kreditten på de 10.000 kr., kan man selv indsætte penge på sit F-kort via Betalingsservice.
Ønsker man kredit på 40.000 kr. kan man efter et års medlemskab ansøge Forbrugsforeningen om det skriftligt. Det koster ikke yderligere.

En god forretning – for forbrugerne
Hver gang man betaler med Forbrugsforeningskortet, optjener man automatisk bonus. Bonus er for det meste på ca. 8-10 procent – men kan være helt op til 34 procent. Man optjener også bonus på udsalgsvarer.
Hvert år i december sætter Forbrugsforeningen den opsamlede bonus ind på medlemmernes F-kort.
Hvis bonusbeløbet er under 500 kr., anvendes det til betaling af fremtidige køb med F-kortet og betaling af medlemskontingent.
Er det på mere end kr. 500 kr. sættes det selvfølgelig også ind på F-kortet, men man kan også vælge at få beløbet udbetalt på ens Nemid-konto, hvis man beder om det skriftligt.

F-kortet gælder for alle i familien
Din ægtefælle/samlever og hjemmeboende børn over 18 år kan få deres eget betalingskort; et husstandskort. Kortet gælder til din konto i Forbrugsforeningen, og det er forudsat, I har samme folkeregisteradresse. På den måde opsamler man hurtigt mange bonuspoint.
Det koster kr. 50 kr. pr. husstandskort, I bestiller. Kontingentet ændres ikke, uanset antal kort I bestiller. Husstandskortet er gyldigt, så længe man har samme folkeregisteradresse.

Billige ferieboliger
Vælger man som BKFer at melde sig ind i Forbrugsforeningen, får man også adgang til Forbrugsforeningens ferielejligheder på Falster, i Nordjylland og i Berlin.
Ferieboligerne ligger i Østervang Feriecenter Marielyst, Grønnestrand Feriecenter Fjerritslev og på Immanuelkirchstrasse i Berlin-bydelen Prenzlauer Berg.
Ferielejlighederne er udelukkende for Forbrugsforeningens medlemmer, og man optjener man 17 procent i bonus på lejen.
Lejepriserne ligger på mellem 3.000 og 7.000 kr. pr. uge og bookes på www.forbrugsforeningen.dk

Hvem er Forbrugsforeningen?
Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening med 275.000 kortholdere fordelt på over 200.000 medlemsfamilier.
Bag Forbrugsforeningen står ca. 120 fagforbund, deriblandt Dansk Sygeplejeråd, Danmarks Lærerforening, Teknisk Landsforbund og en lang række andre større og mindre fagforbund – nu altså også Billedkunstnernes Forbund.
Man skal være medlem af et disse fagforbund for at kunne melde sig ind i Forbrugsforeningen.
Medlemmerne af Forbrugsforeningen fik i 2014 udbetalt mere end kr. 194 mio. kr. i bonus.

Vil du melde dig ind i Forbrugsforeningen?
Som medlem af BKF kan du nu melde dig ind i Forbrugsforeningen.
Det kræver, at du er tilmeldt Betalingsservice.
Indmeldelse sker på www.forbrugsforeningen.dk
Al information om Forbrugsforeningskortet, kredit, bonus og de steder, F-kortet kan benyttes, finder du på www.forbrugsforeningen.dk