Hjælp til udstillingskoncept, formidling og hjemmeside

10.12.20 | Opslagstavle

HAR DU BRUG FOR:

– KONCEPT TIL UDSTILLING
– PROJEKT/PRAKSISBESKRIVELSE
– KATALOGTEKST
– NY ELLER REVIDERET HJEMMESIDE
– SOME-STRATEGI

hjælper jeg dig meget gerne.
Har du brug for at konceptualisere en ide, en god tekst om din praksis eller kommende projekt, ny hjemmeside eller sparring om din praksis og karriere, tilbyder jeg som uafhængig kurator og kunsthistoriker fagligt funderet tekstforfatteri og sparring. Altid på baggrund af tæt dialog og dine ønsker, så dine projekter og praksis formidles bedst muligt.

Som medlem af BKF får du 20 procents rabat på mine ydelser. Jeg ser frem til at høre, hvad jeg evt. kan hjælpe dig med og tilbyde dig en god aftale.

Se evt. min hjemmeside for mere info: www.natalia-gutman.com

Kontakt: info@nataliagutman.dk

Med venlig hilsen

Natalia Gutman, kunsthistoriker og freelance kurator