Husk at søge coronapuljer til genstart og kunstneriske sommeraktiviteter

30.06.21 | Opslagstavle

Flere coronapuljer, der er relevante for billedkunstnere, er nu åbne for ansøgning:

Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter

Bemærk: ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de modtages. Puljemidlerne fordeles løbende, til puljens midler er opbrugt. Det kan derfor betale sig at få sendt en ansøgning hurtigt afsted!

Ansøgningsfrist: Den 16. juli 2021

Hvem kan ansøge?

  • Professionelle og/ eller nyetablerede kunstnere på CPR-nummer
  • Professionelle og/eller nyetablerede kunstnere med CVR-nummer oprettet før 1. juni 2021.
  • Foreninger, virksomheder og kulturinstitutioner, fx teatre, spillesteder, museer og folkeoplysende foreninger med CVR-nummer oprettet før 9. marts 2020.

Hvad ydes der tilskud til?

De kunstneriske aktiviteter skal afvikles i perioden 1. juli til den 30. september 2021.  Aktiviteterne der ydes tilskud til er:

foredrag, forestillinger, koncerter, udstillinger, oplæsningsarrangementer, performances, kunstværker i det offentlige rum, workshops,

Læs mere om puljen til kunstneriske sommeraktiviteter her…


Genstartspulje 3: Aktiviteter for vækstlaget

Puljens formål er at støtte aktiviteter i vækstlaget med henblik på fortsat udvikling, aktivitet og eksponering af vækstlaget inden for kultur- og idrætslivet.

Ansøgningsfrist: Den 12. juli 2021.

Puljen kan søges af aktører i vækstlaget inden for kultur- og idrætsområdet, det vil sige nye kunstnere og atleter/idrætstalenter, kultur- og idrætsforeninger og kulturinstitutioner, hvis primære formål er at skabe kultur- og idrætsaktiviteter for borgerne.

Læs mere og søg Genstartspulje 3

Ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de modtages, og puljerne lukker for ansøgninger, når midlerne er opbrugt – dog senest den 12. juli 2021. Det kan derfor betale sig at få sin ansøgning hurtigt afsted!

Overblik over alle 5 Genstartspuljer her…

Se oversigt over alle Kulturministeriets initiativer, puljer og kompensationsordninger

Foto øverst: HABITAT+BODYSCAPING udstilling, performance og publikation af Nana Francisca Schottländer. 3.juni4.juli/performance 10. juni4.juli. METROPOLIS 2021.

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.