Inspiration, arbejdsophold for billedkunstner i Skåne, Sverige

08.04.17 | Opslagstavle

2- plans mindre villa (88 m2) på Österlen i det sydøstlige Skåne lejes ud til medlemmer af BKF. Der er køkken, bad, 2 soveværelser og et opholdsrum med en ny Futonsofa, som kan foldes ud til en 1 1/2 seng. Huset egner sig bedst til max. 4-5 personer. Er du kunstner og trænger til en pause i harmoni med naturen, så kan du leje Thea´s hus for en fornuftig pris.

Vitaby ligger 3 km fra de pittoreske fiskebyer langs havet (Kivik, Vitemölla, Baskemölla, Vik etc.). Österlen er en perle og har en høj koncentration af seværdigheder. Herunder: Stenshuvud, Haväng, Christinehofs slot og ecopark, Ales stenar, Sandhammeren etc.

Har du ingen bil kan jeg tilbyde at hente dig/jer ved trinbrättet i Smedstorp. Ellers går der direkte tog fra København mod Simrishanm (enkelt at skifte på Hyllige st. i Malmö, samme perron). Der går busser fra Vitaby, så det er nemt at tage sig rundt. Der er moderne opvarmning og en brändeovn til ekstra hygge. Her er pänt og rent. Der findes også børneseng, puslebord og Trap trap stol. Der findes en hyggelig købmand i byen og et snedkeri etc. Der findes en grøn have med frugttræer og roser. Du får en faktura på opholdet til regnskabet/skat.

Pris 3.600 kr / 5.600 kr pr. uge inkl. el/vand.

Du kan se fotos her:

http://www.stugknuten.com/stugaeng.asp?stugid=16888

Bedste österlenske hilsner fra
Billedkunstner Anne Maria Udsen

0046760293980
udsen@mail.com
www.annemariaudsen.se