Kom til inspirationsdag om Huskunstnerprojekter

Hvordan kan et huskunstnerforløb se ud? Hvad har god effekt og hvordan stimulerer og fastholder man børnene og de unge undervejs? Hvilke samarbejdspartnere er der, og hvordan skal man som billedkunstner forholde sig til Åben Skole? Og hvordan skriver man en god huskunstneransøgning?

Kom til kursusdag med fokus på mulighederne med huskunstnerforløb. Vi ser på en række eksempler og taler om, hvad der fungerer, så du bliver skarpere på dine egne ideer til et projekt. Dagen byder også på workshops og mindre oplæg i grupper, med mulighed for idegennering og sparring med billedkunstnere, kulturkonsulenter samt en repræsentant fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst.

Kurset henvender sig til billedkunstnere, der ønsker at få mere viden og inspiration til, hvordan man kan strukturere og igangsætte et huskunstnerforløb.

Oplæg og workshops ved blandt andre:
Billedkunstnerne Hartmut Stockter, Stine Marie Jacobsen, Lotte Tauber Lassen, Malene Nors Tardrup og Marika Seidler samt billedkunstner og kunstkonsulent, Cecilia de Jong; billedkunstner og tidligere medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Jacob Tækker; Cand. Pæd. Materiel kulturdidaktik og billedkunstner, Rikke Winther.

Tid:
Tirsdag d. 6. februar 2018, kl. 9.30 – 16

Sted:
Statens Værksteder for Kunst / Gammel Dok Pakhus / Strandgade 27 B 4.sal / 1401 København K

Egenbetaling:
300 kr. inkl. en let frokost (For ikke BKF-medlemmer: 600 kr.)

Tilmelding:
Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest tirsdag d. 2. januar 2018.

Ved tilmelding skal du medsende dit CV, et par linjer om dig selv, og hvorfor, du gerne vil deltage og hvad du gerne vil have ud af dagen.

Øverst: Huskunstnerprojekt af Malene Nors Tardrup, Spotlight Festival 2017, Vejle.

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.