Kunstrefugium på Strynø

25.10.23 | Opslagstavle

ISLA har fået støtte af Realdanias kampagne @undervaerker.dk og er i færd med en forundersøgelse for ISLA , @isladenmark på Strynø. 

Som en del af denne forundersøgelse er vi interesserede i at udbyde et refugium til professionelle kunstnere over vinteren. Refugiehuset er ledigt mellem d. 22. november 2023 og d. 22. februar 2024.

Det ligger på Nørrevej 9 på Strynø, og det er en gammel gård, hvor hovedbygningen vil foregå som refugium. Der 152 kvm til rådighed med 3 værelser og 3 stuer, stort køkken samt et badeværelse og toilet. Huset kan arrangeres således, at en kunstner kan medbringe familie. Et af værelserne kan benyttes som atelier. Kunstneren er også velkommen til at benytte laderne til atelier, og vi kan tilmed lade en bil (Peugeout Partner) stå i garagen til benyttelse.

Det koster kr. 7117 om måneden at holde huset kørende (inklusiv brandforsikring og internet). Dette beløb er uden brænde (til de 2 brændeovne), elektricitet og vand, som skal betales efter forbrug. Der er luft-til-luftvarmer og elradiatorer.

Huset er projektejernes eget private hus, og siden de skal til USA for at etablere internationale forbindelser i forbindelse med forundersøgelsen, er det oplagt, at huset indgår i forundersøgelsen. I fremtiden vil en ny lejlighed i en lade foregå som refugium. 

I kan læse meget mere om projektet og øen på hjemmesiden www.isladenmark.com. Og I er selvfølgelig velkomne til at kontakte projektejer Cecilie på 71 31 28 94 eller via følgende email: info@isladenmark.com

NB der er to søde gårdkatte Leo og Cleo på ISLA. 

Billede 1

Billede 2

Billede 3 

Billede 4

Billede 5

Billede 6

Billede 7

Billede 8

Billede 9