Ledige pladser i et nyoprettet kreativt kontorfællesskab på Frederiksberg

08.05.23 | Opslagstavle

OM LOKALET

Bentzonsvej 23 er et dejligt lyst “butikslokale”  i en andelsforening på Frederiksberg, beliggende ud til den rolige Langelands Plads. Der er 4 rum i alt, plus toilet og køkken med spiseplads. To af dem benyttes til psykologpraksis (1 terapilokale og 1 venteværelse) og har indgang gennem opgangen, de to andre sammenhængende rum med indgang direkte fra gaden er et fælles kontor for kreative.

LEDIGE PLADSER

Der er på nuværende tidspunkt 2 pladser ledige i det bagerste rum med indgang fra gaden. Disse to kontorpladser koster hver 2500 dkk om måneden. Depositum: 2 måneders leje. Obs: lejen er momsfritaget. Dette er inklusiv vand/varme, kaffe, toiletpapir, rene håndklæder/viskestykker og internet. Derudover er der mulighed for at leje opbevaringsplads i den underliggende, tørre kælder for mindre beløb. Pladserne egner sig rigtig godt til kunstnere som har en praksis der passer til et skrivebord med evt. computer.

PRAKTISK

Man er selv ansvarlig for løbende rengøring af sit eget lokale. Rengøring af fællesarealer går på omgang (så man har rengøringstjans ca. hver 4 uge).  Det forreste rum bliver brugt som kontorplads ca. 2 dage om ugen og er derudover frit til at blive brugt som mødelokale. Vi har også drømme om at det kan bruges til workshops eller små udstillinger. Foran det forreste rum kan man nyde formiddagssolen på en bænk og vi har derudover også mulighed for at benytte andelsforeningens gård til at spise frokost i om sommeren. Bentzonsvej 23 er et LGBTQ+ venligt kontorfællesskab.

OM OS

Olivia Kretzschmar (hun/hende) er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og arbejder primært som ungepsykolog og normkritisk psykolog.
Cecilie Askov (hun/hende) er grafisk designer og art director med kunder inden for kunst, kultur og mode. Hun arbejder derudover på Vera – Skole for kunst og design.
Skriv til bentzonsvej23@gmail.com for mere information.

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund.

Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.