Expired: Ledige pladser til udstilling og/eller arbejde hos KOKARDE i Emdrup

25.06.18 | Opslagstavle

Jeg søger efter dygtige folk til at udstille og/eller arbejde indenfor mit lejemål i Emdrup. Der er ca 60m2 som inkluderer værksted, forretning/galleri og kontorplads. Galleriet er kombineret med et tilbud af gaver, også vin, så det er både stilfuldt og uhøjtideligt. Jeg søger primært nogen, som laver objekter/genstande/skulpturer/smykker, da der begynder at blive godt fyldt op med billedkunstnere.

Der er flere muligheder for samarbejde. Laver du noget, som ikke er pladskrævende, kan jeg tilbyde en arbejdsplads. Vil du udstille, er jeg ude efter en anden form for udveksling end de normale 50% til galleristen. Enten en lille månedlig leje i bytte mod færre % ved salg (nu er der 2 lejere på denne model, som hver betaler 750 kr om måneden. Ved salg får jeg 25%), eller også at du lægger timer til åbningstiderne.

Jeg vil gerne inkludere flere i dette sted. At det er match i stil/fornemmelse kommer helt først. Kig ind på mine sider, og se om dette tiltrækker dig. Og så skal du være meget velkommen til at kontakte mig.

På FB: https://www.facebook.com/Emdrupvej124/?ref=bookmarks
Min egen hjemmeside: www.helenehoie.dk
Instagram: https://www.instagram.com/kokarde_helenehoie_/

Helene Høie/KOKARDE
Emdrupvej 124, 2400 Kbh NV
Mobil: 50103084
Mail: artist@helenehoie.dk