Expired: Lejer søges til værksted/atelier i Nordhavn

22.05.20 | Opslagstavle

Overtagelse pr. 1/8 2020 (evt. en måned før eller senere). Lejemålet er en del af fælleskabet PB43.

Lejemålet vil være oplagt for arbejde med skupltur el. lignende. En stor port på 3,1 x 3,4 m giver niveaufri adgang til værkstedet. Værkstedet deles med arkitekt Simon Hjermind Jensen. Således vil du både have dit eget område samt et delt område. Lige inden for porten deles et område på 15,3 kvm (4,5 x 3,4 m) og op til dette område vil du have dit eget område på 15,1 kvm (2,9 x 5,2 m) samt din egen hems på 10,5 kvm (2,6 x 4,1 m). Der er evt. mulighed for adgang til keramik ovn. Lejemålet koster kr. 3.200,- om måneden incl. moms og aconto beløb til strøm. Alle mål og kvm er reele, altså uden inkludering af vægge.

PB43 er et kreativt fælleskab beliggende på Skudehavnsvej i Nordhavn. Af fællesfaciliteter har vi udendørs opholds areal mod den gamle skudehavn, et ny renoveret køkken samt bad og toiletter og en brændefyret sauna. Det forventes at du deltager i arbejdsdag 1-2 gange om året. Nordhavn er i rivende udvikling med nyt byggeri og pt. har PB43 en kontrakt med udlejer som løber frem til september 2023.

For mere info eller for besigtigelse af lejemålet send venligst en kort mail til Simon på shj@shjworks.dk med beskrivelse af det du ønsker at bruge værkstedet til samt med link til din hjemmeside/arbejde.