Som medlem af Billedkunstnernes Forbund kan du bruge KUNSTNERPORTALEN som udstillingsvindue for dit arbejde og lægge CV og kontaktoplysninger ud, så interesserede kunder og opdragsgivere kan nå dig.

Sådan gør du:

1. Log på ved at klikke på Login-feltet øverst på siden KUNSTNERPORTALEN

2. Brug det brugernavn og kodeord, som du har fået tilsendt med posten eller på mail i forbindelse med din indmeldelse i forbundet. Husk at begge dele skal skrives med ‘småt’.

3. Er dine login-oplysninger bortkommet?
Dit brugernavn er fornavn-efternavn – begge skrevet med ‘småt’. (Har du to fornavne, skrives de sammen som ét fornavn). Når du har skrevet dit brugernavn, kan du få tilsendt et nyt kodeord ved at klikke på ‘glemt login’-feltet.

Hvis BKF har din aktuelle mailadresse, får du straks sendt et nyt kodeord til din mailboks. Får du ikke en email med nye login-oplysninger, er det nok fordi, vi ikke har din mailadresse. Du bedes i så fald oplyse BKF’s sekretariat om denne på tlf. 33 12 81 70 eller bkf@bkf.dk

4. Når du er logget ind, kommer du automatisk ind på din side i KUNSTNERPORTALEN.

5. Når du står på KUNSTNERPORTALENs forside og er logget ind, ser du en ‘upload’ knap. Den klikker du på, når du vil uploade dine værkfotos.

6. Billeder kan uploades som jpg eller tiff-filer, opløsningen skal være ca. 72 dpi og størrelsen 300 KB. Har du problemer med at uploade billeder, er det nok fordi filen er for stor.

7. Dit CV kan du selv skrive ind, når du har klikket på knappen ‘Opdater CV’.

8. Ønsker du at ændre din stamoplysninger (dem i det gule felt), skal du sende en mail med ændringerne til bkf@bkf.dk

NB! BKF har fået ny webside i oktober 2017. Det betyder, at KUNSTNERPORTALEN har fået ny webadresse:

http://kunstnerportal.bkf.dk

Du kan derfor nu henvise direkte til din side i KUNSTNERPORTALEN således:
http://kunstnerportal.bkf.dk/dit brugernavn

Spørgsmål? Skriv til bkf@bkf.dk

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.