Netværksdag for nyuddannede billedkunstnere: Introduktion til dit nye arbejdsliv

21.06.24 | Nyheder

Har du netop eller inden for de seneste fem år taget afgang fra et kunstakademi i Danmark eller udland? Og ønsker du at få mere viden om dit nye arbejdsliv som professionel billedkunstner? Så er dette arrangement noget for dig.

Den 3. oktober 2024 inviterer Billedkunstnernes Forbund (BKF) sammen med Aarhus Billedkunstcenter (AaBKC), Statens Værksteder for Kunst (SVFK) og Art Hub Copenhagen (AHC) til en hel dag med faglige oplæg, præsentationer, dialogbaseret workshop, rundvisning og uformelle møder imellem dimittender og oplægsholdere.

På dagen dykker vi sammen ned i nogle af de helt centrale elementer, som er en del af enhver kunstners praksis og arbejdsliv: økonomi, faglig udvikling og kommunikation.

Vi taler blandt andet om, hvordan man kan organisere og strukturere sit kunstneriske virke og skrive en god fondsansøgning, og om hvilke ophavsrettigheder man har som kunstner, og hvordan man kan formidle sin praksis.

Arrangementet giver dig desuden mulighed for at møde kolleger, skabe nye forbindelser og få indblik i forskellige residencies-, udstillings- og værkstedsmuligheder i Danmark.

Se programmet her