Expired: Omstil og digitaliser din virksomhed – Omstillingspuljen åbner for nye ansøgninger

14.01.21 | Opslagstavle

Omstillingspuljens anden runde åbner d. 29. januar kl. 12:00.

Behovet for at tænke nyt og langsigtet for at omstille og styrke sin markedsposition er fortsat stort – ikke mindst nu, hvor nedlukningen ser ud til at fortsætte. Derfor giver Omstillingspuljen igen tilskud til virksomheder, som har behov for at omstille forretningen i lyset af COVID-19 krisen.

Alle typer virksomheder ramt af COVID-19 krisen kan søge, men puljen er især målrettet hårdt ramte virksomheder inden for oplevelseserhvervene, som fx restauranter, oplevelsesparker, hoteller og andre turismeafhængige virksomheder.

Bliv klar til at ansøge deltag i vores webinarer om Omstillingspuljen

Ønsker du at få mere info om, hvordan du søger om midlerne fra Omstillingspuljen, eller vil du gerne have helt styr på, hvilke krav, der skal opfyldes, så kan du deltage i vores webinarer og blive klogere på netop dette.

Det første webinar løber af stablen d. 25. januar kl. 15:00-16:00.
Det andet webinar løber af stablen d. 28. januar kl. 9:00-10:00.

Ansøgningsfristen til Omstillingspuljen er d. 19. februar kl. 24:00.

Læs mere om webinarerne her

Læs mere om Omstillingspuljen her


Digitalt ZOO studio fik tilskud


Zoologisk Have København er en af de mange virksomheder, som fik tilskud i første runde af Omstillingspuljen.

Tilskuddet til den mere end 160 år gamle zoologiske have skal gå til at udvikle et digitalt skole- og formidlingsformat, der har til formål at bringe naturbevarelse ud i hele landet på en helt ny og innovativ måde. Platformen skal gøre det muligt at komme ud til de skoler og institutioner, der enten af praktiske, logistiske eller økonomiske årsager ikke kan komme i ZOO.

Læs mere om, hvad tilskuddene kan bruges til