Open Call 2023: Søg om udstilling i Møstings Hus

16.12.21 | Opslagstavle

Kunstens rammer er ændret markant, når Møstings slår dørene op efter en længere ombygning.

Vi glæder os til at invitere kunstnere indenfor i vores nye lokaler i Møstings. Nedlukningen er blevet brugt til at nyindrette hele huset, og snart slår vi dørene op for publikum. I udstillingsrummene på første sal kan man mærke historiens vingesus med høje lofter, farvede vægge, udskåret stuk og lysekroner. Med Andebakkesøen udenfor og Frederiksberg Have som nabo, spiller omgivelserne en central rolle for husets fremtidige fortællinger.

De herskabelige rammer og omgivelserne vil fremadrettet være et pejlemærke for husets udstillinger og aktiviteter. Vi ser frem til at modtage ansøgninger, der forholder sig til Møstings’ rammer, stedets fortælling og ånd, gennem kunstneriske greb, interventioner og fortællinger.

Møstings Hus er en del af den selvejende institution Frederiksbergmuseerne. Den lille kunsthal ligger ved indgangen til Frederiksberg Have. Møstings er hjemsted for samtidskunst, hvor professionelle kunstnere inviteres til at arbejde stedsspecifikt og udfordre de historiske rammer med nye formater og ideer. Vi ønsker at vise et mangfoldigt udstillingsprogram, der går på tværs af kunstneriske udtryk og inddrager de besøgende i mødet med kunsten. Vi opfordrer ligeledes kunstnere til at søge på tværs af alder, køn, seksualitet og kulturel baggrund.

Open Call 2023: Ansøgningsfrist d. 1. februar. 2022 kl. 12:00

Ansøg om udstilling og læs mere om vilkårene:

https://frederiksbergmuseerne.dk/da/ansoeg-om-udstilling-i-moestings/

For yderligere oplysninger kontakt udstillingsinspektør Pernille Rom Bruun T: 29740456 E: prb@frederiksbergmuseerne.dk