Open Call: Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023 konverterer

20.09.22 | Opslagstavle

Professionelle kunsthåndværkere og designere opfordres til at søge Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023. Open Call er lanceret og ansøgningsmodulet åbent indtil 30. september 2022.
Her kan du ansøge om at deltage på den censurerede Biennaleudstilling, der denne gang flytter ind i Bygning A.

Til hver Biennale knyttes et tema, der skal være med til at understøtte en faglig udvikling og sikre samfundsmæssig relevans. Temaet for Biennalen 2023 er konvertering. Her undersøges kunsthåndværkets potentiale i en digital tid. Biennalen udforsker det fysiske kunsthåndværk og designobjekt i forhold til det digitale rum.

Bygning A bliver dermed omdannet til et laboratorium, der undersøger forskellige digitale muligheder, mens udstillingen er i gang. Det betyder, at de udstillede værker kan blive udsat for forskellige digitale konverteringer – med respekt for det fysiske objekt. En eventuel konvertering sker i samarbejde med udstillere og samarbejdspartnere.

Open Call inviterer ansøgerne til at indsende deres ypperste værker og deltage i samtalen om, hvordan kunsthåndværk og design i dag også kan udvikles og formidles digitalt.

Udstillere på Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023 modtager et kunstnerhonorar på 2000 kr..

Læs mere her

 

Foto øverst: Helle Vibeke Jensen. Biennale-vinder 2021 på Koldinghus. Værket ”Jeg tager det hele med”. Bannere, plakater og bøger i pergament, papir, træ, tusch og bivoks. Foto: Dorte Krogh.