Expired: OPEN CALL: Grafiske designere til Los Angeles

04.03.19 | Opslagstavle

Er du grafisk designer og interesseret i at komme til USA for at dygtiggøre dig og styrke dit netværk? Så har du mulighed for at søge et residency-ophold på Otis College of Art and Design i Los Angeles.

’Designer in Residence’-programmet henvender sig til grafiske designere, der ønsker at indgå aktivt i Otis’ undervisnings- og netværksaktiviteter og bruge muligheden til at hente inspiration og skabe et netværk og nye muligheder i USA.

Fokus på social ansvarlighed
Otis College of Art and Design er kendt for deres internationale studiemiljø og fokus på social ansvarlighed og lighed i undervisningen og i de internationale residency-programmer.

Det afspejler sig også i ’Designer in Residence’-programmet, hvor residenten blandt andet får mulighed for at udvikle en workshop med en lokal non-profit organisation for de studerende. Residenten får desuden mulighed for at arbejde med egne projekter og deltage i den årlige Art Book Fair. Opholdets sidste dage giver residenten mulighed for på egen hånd at afholde møder med lokale interessenter, lave research og opsøge nye og/eller eksisterende kontakter.

Residency-opholdet varer fra den 23. juni til den 11. juli 2019.

Ansøgningsfrist er 1. april 2019.

Læs mere om Otis College of Art and Design her

Dansk kunsthåndværk og design til USA
’Designer in Residence’-programmet er en del af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Designs USA-indsats. Med USA-satsningen 2019-2021 vil Statens Kunstfond udvide kendskabet til den samtidige danske kunsthåndværk- og designscene samt gøde jorden for, at talentfulde danske kunsthåndværkere og designere kan slå igennem i USA.

Læs mere om Statens Kunstfonds indsats for kontemporært dansk kunsthåndværk og design i USA her

Hvem kan søge?
Grafiske designere med væsentlig tilknytning til den danske kunsthåndværk- og designscene.
Studerende kan ikke søge.

Læs mere om open call og ansøgning her

 

Otis College of Art and Design i Los Angeles har bl.a. fokus på social ansvarlighed i deres programmer. Foto: Fawad Assadullah / Otis College of Art & Design

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.