Expired: OPEN CALL – Invitation til deltagelse i Duck Residence 2020 – “Nordens Lys”

17.11.19 | Opslagstavle

Kunstforum Viborg* planlægger at videreføre kunsteventen Duck Residence i 2020.

Duck Residence er en kunstevent, der gennemføres som udstilling af kunstværker ”på og ved vand”. Projektet har siden 2014 været gennemført hvert andet år på og ved Søndersø i Viborg. I 2020 gennemføres projektet med udstillinger 3 steder i Viborg Kommune: Søndersø i Viborg, Hjarbæk Fjord ved landsbyen Hjarbæk og Jordbro Engsø ved landsbyen Knudby. Kunsteventen består af en 10 dags workshop fra den 29. maj til den 5. juni – efterfulgt af en 3 ugers udstilling fra den 6. juni til 28. juni 2020.

I 2020 er temaet ”Nordens Lys”. I projektet vil deltage kunstnere fra Kunstforum Viborg og fra de nordiske lande. Der skabes således et miljø hvor nordiske kunstnere kan arbejde i gensidig inspiration ud fra kunstneriske tolkninger af det nordiske lys.

Ansøgningsfrist den 6. januar 2020

*) Kunstforum Viborg blev etableret i december 2014 for at skabe et fælles forum for de professionelle kunstnere i Viborg. Pt er der 22 medlemmer, som alle er medlem af BKF, Kunstnersamfundet eller tilsvarende. Formålet er at styrke den professionelle billedkunsts potentiale i Viborg. Vi ønsker med vores projekt at styrke vores indbyrdes samarbejde og netværk om projekter, samt øge synligheden af vores tilstedeværelse og tilknytning til Viborg og omegn.

Kunstforum Viborgs aktiviteter kan følges på Facebook og Instagram.

 

Med venlig hilsen
Kunstforum Viborg´s bestyrelse:
Billedkunstner Annette Gerlif, billedhugger Pia Pan, Billedhugger Henning Elving og billedkunstner Felix Pedersen

 

Læs mere her: