Expired: Open call til danske kuratorer – Orientation Trip 2019

09.04.19 | Opslagstavle

Grupperejse for kuratorer til Forenede Arabiske Emirater og Pakistan for professionelle kuratorer eller billedkunstnere med væsentlig kuratorisk praksis.

Den hollandske pendant til Statens Kunstfond, Mondriaan Fund, arrangerer igen i år ”Orientation Trip” – en årlig to ugers grupperejse for kuratorer og kunstprofessionelle, til destinationer uden for den velkendte kunstverden.

Formålet med ”Orientation Trips” er at bidrage til en interkulturel dialog og at stimulere fremtidige udvekslingsprojekter og samarbejder mellem kunstprofessionelle, som arbejder med samtidskunst på tværs af grænser. Herunder også at skabe en frugtbar dialog og nye netværk rejsedeltagerne imellem.

Projektstøtteudvalget for Billedkunst har siden 2011 samarbejdet med Mondriaan Fund ved at støtte to danske kuratorers deltagelse på turen. Øvrige samarbejdspartnere er Flanders Arts Institute og det schweiziske kunstråd Pro Helvetia, som også inviterer deltagere hver især. Rejsegruppen er typisk på ca. 18-20 personer.

2019-turen går til Forenede Arabiske Emirater (Dubai, Abu Dhabi og Sharjah) og Pakistan (Lahore og Karachi) – og finder sted fra 19. oktober – 2. november 2019.  Det nærmere program er endnu under udarbejdelse. 

Ansøgningsfrist er den 9. maj 2019 kl 23:59.

Ansøg og læs mere her……