Open call til udstilling i Eks-Rummet

13.10.22 | Opslagstavle

Vi er:
Eks-rummet er en ikke kommercielt projekt- og udstillingssted, beliggende i en gammel fabriksbygning København. Vi er 20 kunstnere som arbejder der på daglig basis. Udstillingsstedet bliver varetaget af 5 kunstnere fra atelieret. Siden 2015 har Eks-Rummet præsenteret både nye og mere erfarne kunstnere fra den internationale såvel som den nationale scene. Hvert år i november har Eks-Rummet et Open Call som alle kunstnere kan søge.

Praktiske detaljer:
• Udstillingsperioden løber fra Februar til og med november.
• Der skal betales et depositum på DKK 500, som vil blive tilbagebetalt, hvis Eks-Rummet leveres tilbage i samme stand som det blev modtaget.
• Sørg for at have DKK 200 med, når du får nøglen udleveret. Disse får du ikke tilbage, men går til den generelle vedligeholdelse af Eks-Rummet.
• Hvis du får en udstilling i Eks-Rummet vil den vare i 10 dage. Vi forventer at du holder en fernisering den første dag (torsdag), men ellers er det op til dig hvor mange af disse 10 dage du vil holde åbent.
OBS! Du skal selv passe udstillingen, dette er vigtigt.

Hvad vi tilbyder:
Vi kan desværre ikke garantere besøgende og giver ingen form for økonomisk støtte. Men hvad vi tilbyder, er til gengæld et udstillingssted hvor du får rimelig frit spillerum til at afprøve nogle udstillingsideer. Vi vil også komme med praktiske informationer og råd ved ankomsten og under opsættelsen af udstilling, samt lave PR på de sociale medier og et par andre platforme, hvis disse accepterer pressemeddelelsen.

Sådan ansøger du:
Du skal sende os en udstillingsbeskrivelse (max  en A4 side), samt CV og en mindre digital portefolio af tidligere værker.

Ansøgningen sendes til: eksrummet@gmail.com. Ansøgningen kan både være på dansk og engelsk.

Se fotos af tidligere udstillinger på vores Instagram profil: @eksrummet

Se grundplan over Eks-Rummet på: opencall.dk

 

EKS-RUMMET
Prags Boulevard 61
DK-2300 Kbh S
http://eksrummet.dk/

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund.

Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.