Expired: OPEN CALL: Vi søger kunstnere til UNITED CHANGE i 2023

12.10.21 | Opslagstavle

Teatret Svalegangen søger lige nu kunstnere til udvikling af fire værker, som skal reflektere FN’s verdensmål til projektet UNITED CHANGE i 2023. Ambitionen er et megaevent i Aarhus sensommeren 2023 med præsentation af 17 unikke kunstværker – ét for hvert af verdensmålene – der vil kunne opleves på gåture i Aarhus C.  Målet er at rejse 32. mio. kr., der skal fordeles på 17 større eller mindre projekter. Samtlige værker skabes i partnerskaber mellem udøvende kunstnere, videns- og erhvervsvirksomheder og Teatret Svalegangen. Har du en kunstnerisk idé til et af disse verdensmål, hører vi gerne fra dig!

Indsend din idé ved at udfylde formularen senest d. 14. nov. 2021.
I formularen er det muligt at linke til billeder og video. Det kræver en Google-konto at udfylde formularen.

Vedhæft også CV på enten dig selv som udøvende kunstner eller på den institution, du og din idé repræsenterer. Teatret Svalegangen beder dig tage aktiv stilling til bæredygtighed i produktionen af dit værk. Du kan orientere dig i formularens indhold før du udfylde den her.

Såfremt din idéskitse udvælges, yder Teatret Svalegangen udviklingsstøtte på 25.000 kr. til færdiggørelse af din skitse. Oplægget vil lægge til grund for endelig udvælgelse samt den videre udvikling, budgettering og evt. realisering af værket frem mod visning i 2023.

Se mere på https://www.svalegangen.dk/praktisk-info/open-call-united-change