OPTAGELSE på Anne Marie Carl-Nielsen program for kunst i offentlige rum

05.03.24 | Kursuskalender

Anne Marie Carl-Nielsen program for kunst i offentlige rum 
1-årigt overbygnings /efteruddannelsesprogram på det Fynske Kunstakademi 

 

Ansøgningsfrist tirsdag d. 23. april 2024 

Programmet er for dig, som interesserer sig for skulptur, installation, stedsspecifik, bygningsintegreret og offentlig kunst, og som ønsker at opbygge indsigt og erfaring i forhold til at kunne udvikle og realisere kunstneriske opgaver inden for området. 

Anne Marie Carl-Nielsen program for kunst i offentlige rum er et 1-årigt program rettet mod overbygningsstuderende, udvekslings- og gæstestuderende samt professionelle billedkunstnere, der ønsker at fordybe sig eller efteruddanne sig inden for området. 

Udgangspunkt for programmet er at arbejde med kunstens positioner i offentlige rum; det potentiale, der ligger i at lade kunst indgå i tætte relationer med specifikke kontekster, og de særlige formelle, praktiske, sociale og etiske forhold der her gør sig gældende. Programmet er et teoretisk og praksisbaseret forløb, der opbygger viden om, og kompetencer til at udvikle og realisere stedsspecifikke kunstprojekter og kunst i offentlige rum. 

 

Programmet er et 1-årigt fuldtidsstudium normeret til samlet 60 studiepoint.  

Undervisningen foregår på Det Fynske Kunstakademi i Odense.  

Undervisere Francesca Astesani og Marie Lund samt gæstelærere 

For at blive optaget på programmet kræves det at ansøgere har gennemført mindst en 3-årig bachelorgrad i billedkunst eller tilsvarende fra en anden kunstnerisk uddannelse. 

Du kan læse mere om guidelines for optagelse og link til ansøgningsformularen her. 

 

Du er også velkommen til at rette henvendelse til vores administration info@detfynskekunstakademi.dk 

Foto: Dagmar Moldovanu, Conduct. Del af Walkers, afgangsudstilling for Anne Marie Carl Nielsen program for kunst i offentlige rum, 2023