Expired: Organisering af udstillingsprogram for ‘Mellemrummet’ på Godsbanen

30.10.19 | Opslagstavle

Der er lige nu Open Call for at du og dit netværk kan være tovholder for udstillingsprogrammet i Mellemrummet på Godsbanen fra foråret 2020.

Godsbanen vil gerne give kunstnergrupper, kunstnersammenslutninger og kunstnernetværk mulighed for at organisere udstillinger i Mellemrummet.

Rummet er 24 m² og er et sted, hvor kunstnere kan afprøve nye ideer, koncepter og andre kunstneriske udfoldelser og vise ufærdige projekter og eksperimenter.

Det er altså idéen at Mellemrummet skal fungere som Godsbanens kunstnerdrevne udstillingssted. Lige nu holder Kunstnersammenslutningen ProKK stafetten og organiserer udstillinger i rummet frem til marts 2020. Derefter har du eller dit netværk mulighed for at overtage udstillingsprogrammet fremadrettet. Deadline for at ansøge er d. 15. november.

 

Du kan læse mere, samt finde ansøgningsskemaet, på dette link: http://godsbanen.dk/2019/09/17/open-call-til-mellemrummet-2020/

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.