Expired: PORTRÆT NU! 2019

21.10.18 | Opslagstavle

Det Nationalhistoriske Museum indbyder alle kunstnere i Norden til at deltage i den nordiske portrætkonkurrence PORTRÆT NU! Carlsbergfondets Portrætpris.

Konkurrencen har til hensigt at stimulere interessen for portrættet blandt kunstnere og i offentligheden. Konkurrencen henvender sig til alle kunstnere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Grønland, Færøerne, Island og Ålandsøerne.

Ved portræt forstås en gengivelse af en bestemt person. Det behøver ikke at være naturalistisk, men skal søge at karakterisere personen som individ. Midlerne til denne gengivelse er kunstnernes frie valg. Værket skal være baseret på mindst én session ansigt til ansigt med den portrætterede.

Tilmelding
Tilmeldingen er åben på https://portraitnow.org/da/

Tilmeldingsfristen udløber den 31. december 2018. Herefter vil en international jury udvælge både prisvinderne og de værker der vil indgå i udstillingen på Frederiksborg Slot i maj 2019.

Vi håber, at I vil hjælpe med at sprede budskabet blandt kolleger, studerende og andre, der kunne have interesse, så syvende udgave af konkurrencen får samme høje niveau som de tidligere.

Læs mere