Professionel billedkunstner til Billedskole i Høje-Taastrup Kommune

03.08.22 | Opslagstavle

Kunne du tænke dig et job, hvor du underviser og formidler din kunstfaglighed til børn og unge? Så bliv en del af Høje-Taastrup Billedskole. 

Du er professionel billedkunstner med egen praksis – gerne med undervisningserfaring. Du er ambitiøs og gør dig umage, når du deler din viden med eleverne på en passioneret og inspirerende måde.

Høje-Taastrup Billedskole søger en professionel billedkunstner med undervisningserfaring til to af vores almene billedskolehold. Jobbet indebærer undervisning af børn i alderen 1.–10. klasse. Undervisningen foregår mandage i tidsrummet 15.00-19.00 i Taastrup Medborgerhus.

Kvalifikationer:
Du er en positiv, kunstfaglig og engageret kollega der, som resten af Billedskolens team, brænder for at dele din viden med billedskolens elever. Som vores kommende kollega bør du være rummelig og i stand til at arbejde med børn fra samfundets forskellige lag. Jobbet kræver at du besidder gode samarbejdsevner, er ambitiøst med din undervisning og ønsker at indtræde i de vekslende opgaver arbejdet på Billedskolen kræver.

Hvem er vi?
På Høje-Taastrup Billedskole skabes magiske øjeblikke, hvor eleverne billedkunstneriske evner styrkes og venskaber vokser. Underviser-teamet består pt af fire akademiuddannede billedkunstnere der, udover at guide eleverne til en større kunstforståelse, har fokus på at elevernes føler sig velkomne, inspirerede og frie. Det mener vi er det bedste udgangspunkt for skabelsen af et ambitiøst læringsrum.

Ansøgningsfrist er 7.august 2022.
For mere information om jobbet og hvordan du ansøger: Se her…
Samtaler afholdes torsdag den 11. august 2022.

Første undervisningsgang er mandag den 29.august 2022. Jobbet aflønnes iflg. overenskomst for musikskolelærer. Stillingen svarer til 6,75 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er ifølge overenskomsten. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgning, CV og to eksempler på egne undervisningsforløb sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere, er du velkommen til at kontakte leder af Billedskolen Berit Nørgaard på 2145 6140, men ikke før den 1. august 2022.

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund.

Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.