Expired: Projektmedarbejder til uddannelsesforløbet Kunstpionererne i Kunsthal Nord

08.12.20 | Opslagstavle
Vi søger en engageret projektmedarbejder der med kort varsel kan indgå som en central del af teamet omkring uddannelsesforløbet Kunstpionererne.

Kunstpionererne er Kunsthal NORDs uddannelsesplatform for formidling og udbredelse af samtidskunst i Nordjylland. Holdet består af 16 unge kuratorspirer, der i et toårigt forløb prøver kræfter med at etablere og formidle kunst og kultur i det offentlige rum. Uddannelsens afsæt er et læringsfællesskab med højt til loftet, plads til at udfordre formen og til at vokse som menneske og kunstprofessionel. Formålet er at skabe en medrivende og gensidig dialog mellem samtidskunsten og de nordjyske lokalmiljøer.

Uddannelsesforløbet startede den 10. september 2019. Vi er nu nået til den sidste afgørende fase af forløbet hvor eleverne skal realisere deres afgangsprojekter i de nordjyske kommuner. Sidste semester af uddannelsen kommer hovedsageligt til at bestå af sparrings- og inspirationsmøder med kunstnere og kunstprofessionelle, projektarbejde og afvikling af elevernes afgangsprojekter. Derfor er det vigtigt at du har erfaring med projektarbejdet, har en kunstfaglig baggrund der gør dig i stand til at sparre med eleverne og kan køre med trailer.

Kvalifikationer:

  • B-kørekort
  • Kunstfaglig- eller kunstnerisk uddannelse: Kandidat i Kunsthistorie, Æstetik og Kultur, Art&Tech eller lignende. BA eller MA fra Kunstakademi i ind-eller udland.
  • Dokumenteret erfaring med projektarbejdets indledende, udviklende og afviklende faser.
  • God energi og en smittende ‘Vi-gør-det-sku’ mentalitet.
  • Du er en dygtig formidler med lyst til at deltage i det faglige undervisningsforløb, både med sparring omkring elevernes projekter samt egne kerneekspertiser.
  • Gerne erfaring med fundraising i kunstverdenen.

Vi kan tilbyde et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på et nyskabende uddannelsesprojekt, der baner nye veje for samtidskunsten i Nordjylland.

Løn efter relevant overenskomst.

Ansøgningsfrist den. 17. december 2020.
Samtaler den 5. januar 2021.
Start den 15. januar 2021.
Normering: 10-15 timer om ugen.
Ansættelsesperiode: 15. januar – 1. juni, 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen Send ansøgning og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Send ansøgning