REDSKABSPAKKE – veje til samarbejdsprojekter i erhvervslivet

07.06.17 | Opslagstavle

Aarhus Billedkunstcenter (AaBKC) afholdt i maj 2016 konferencen “Når kunst og erhverv mødes – veje til samarbejdsprojekter i erhvervslivet”, der havde til formål at fremme samarbejdet mellem kunstnere og virksomheder.

Som en opfølgning på konferencen har de udviklet en redskabspakke til kunstnere, virksomheder, kommuner, institutioner og andre, der giver inspiration til, hvordan kunstnere og virksomheder kan samarbejde og skabe værdier for hinanden.

Redskabspakken er tænkt til at styrke kunstnernes bevidsthed om, hvordan deres kunstfaglighed kan bruges i alternative sammenhænge med virksomheder, institutioner og kommuner – og at synliggøre kunstens betydning i mødet med andre fagområder.

Måske er du som kunstner allerede i gang med et samarbejde med virksomheder eller kommuner og ønsker hjælp i processen, eller måske er du blot interesseret i at afprøve nye veje for din praksis og alternative samarbejder og mangler inspiration til at gå i gang?

Redskabspakken viser, hvordan sådanne samarbejdsforløb kan udformes og giver konkrete eksempler på fremgangsmåder og processer for kunstnere, der skal opstarte og implementere projekter med virksomheder og kommuner.

Se hele Aarhus Billedkunstcenters redskabspakke her:
https://aabkc.dk/page/hvad-kan-kunst-og-erhverv-sammen