Expired: Regionale Kunstfonde efterlyser spændende kunst- og kulturprojekter

04.06.20 | Opslagstavle

Regionale Kunstfonde leder endnu engang efter virksomheder, kunstnere og kulturelle iværksættere rundt omkring i landet, der har spændende kunst- og kulturprojekter på tegnebrættet. Der er frist for ansøgninger onsdag den 2. september i år.

Arbejder du eller din organisation i grænsefeltet mellem kunst og kultur og vækst og erhverv, så er det nu, I kan søge midler til jeres projekter hos de Regionale Kunstfonde, som dækker over Den Jyske Kunstfond og Øernes Kunstfond.

Som noget nyt er der i år lagt op til, at udvalgte ansøgere får mulighed for at pitche deres idéer for de to bestyrelser, før de træffer beslutning om hvilke projekter, der får del i midlerne. På den måde får udvalgte ansøgere en chance for at præsentere deres projekt og besvare eventuelle spørgsmål.

Den Jyske Kunstfond og Øernes Kunstfond støtter initiativer inden for kunst og kultur, der kan udvikle, styrke og fremme en bæredygtig og nyskabende forretningsudvikling – hovedsageligt ved at indgå i partnerskaber med erhvervslivet. De to fonde uddeler i denne ansøgningsrunde godt 7 millioner kroner tilsammen.

Læs mere her…….