Expired: Residencies for tekstildesignere og keramikere i Kunstkollektivet 8B

02.08.19 | Opslagstavle

Fra den 15. september har det nyopstartede bo- og værkstedsfællesskab for keramikere og tekstildesignere Kunstkollektivet 8B ledige pladser.

For at komme i betragtning til et ophold med start i 2019, skal din ansøgning være modtaget senest den 1. september, 2019. (Ansøgningerne vil blive gennemgået løbende.)

Se priser og mere info på https://kunstkollektivet8b.dk

Hvis du har nogen spørgsmål til opholdet, faciliteterne eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Søg her…..

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Om kunstkollektivet 8B

Beliggende i naturskønne omgivelser tæt på strand og skov i Unnerud, kun en times kørsel fra København, finder du den nyrenoverede købmandsgård, der danner rammerne for Kunstkollektivet 8B. 8B er et nyopstartet bo- og værkstedsfællesskab for keramikere og tekstildesignere, der dagligt bliver drevet af lokale frivillige i samarbejde med kunstnere i Odsherred.

Visionen for 8B er at tilbyde et professionelt bo- og værkstedsfællesskab i rolige omgivelser til keramik- og tekstilkunstnere, der ønsker at udvikle sig på et fagligt og personligt plan.

Som beboer i 8B vil du blive tildelt et privat værelse, værkstedsplads, som du selv kan indrette og adgang til lækre fællesarealer. Tilsammen skaber det en rolig og uformel ramme for kreativiteten. Opholdet er tiltænkt unge, nyuddannede kunstnere og designere, der gerne vil eksperimentere med deres kunstneriske udtryk og iværksætte deres første produktion eller udstilling. Det er muligt at søge om ophold i Kunstkollektivet 8B i en periode på 2-12 måneder. 

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.