Skriv et (bedre) artist statement


Et artist statement behøver ikke lyde som en kunsthistorikers afhandling – omvendt skal det heller ikke lyde som et hoved- og haleløst sammensurium af tanker og følelser. Hvordan finder vi frem til en tekst, der passer til den enkelte, og som giver et godt, fagligt indtryk af et værk eller et oeuvre eller en praksis? Hvordan skriver man, så man mærker kunstnerens personlighed og stil i teksten? Det er nogle af de ting, vi vil arbejde med.

Kurset vil bl.a. indeholde læse- og skriveøvelser samt hjemmeopgaver.

Medbring egne tekster og gerne egne artists statement. Medbring desuden egen computer samt papir og blyant.

Underviser:

Foto: Kirsten Bille

Pablo Llambías har undervist på Forfatterskolen i 12 år, han hjælper sangskrivere på de rytmiske konservatorier med deres sangtekster, ligesom han vejleder i opgaveskrivning i det særlige felt, hvor kunstnere arbejder med tekst som reflektorisk redskab. Han har desuden haft workshops på kunstakademiet i København, Scenekunstskolen i Aarhus og København, hvoraf flere har været rettet mod kunstnerisk refleksion skrevet af kunstnere.

Pablo Llambías er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, Film & Medier på Københavns Universitet samt Medieskolen & Skolen for Teori & Formidling på Det Kgl. Danske Kunstakademi.

 

 

Tid: Onsdag d. 21. februar og onsdag d. 28. februar 2018, kl. 10-16

Sted: Det Kgl. Danske Kunstakademi

Egenbetaling: 500 kr. inkl. en let frokost (For ikke BKF-medlemmer: 1.000 kr.)

Tilmelding: Foretages via email på kmfp@bkf.dk senest fredag d. 26. januar 2018.