Expired: Sommerskole om kunst, kuratering og teknologi

20.05.19 | Opslagstavle

Catch – Center for kunst, teknologi og design, IT-Universitet og Aalborg Universitet afholder sammen en sommerskole med overskriften “Artistic and curatorial practices in the age of technogenesis”.

Sommerskolen er målrettet kunstnere og kuratorer, men også studerende indenfor dette felt. Kurset henvender sig også til PhD-studerende, som kan få 4 ECTS ved at bestå kurset.

Sommerskolen varer en uge, og finder sted 12-16 August 2019 i Catch’s lokaler på Kulturværftet i Helsingør. Her er der et stort lyst fællesrum samt værksted med CNC-fræser, lasercutter og 3D printer.

I løbet af ugen besøges sommerskolen af internationalt anerkendte forskere og kunstnere, der gennem oplæg og samtaler med de deltagende skal udfolde temaet. De deltagende kommer derudover til at arbejde i grupper om at fremstille et koncept/en prototype, som vil blive udstillet i Catch’s lokaler d. 17-18. August samt præsenteret på konferencen “RE:SOUND: Sound, Media, Art – Theories, Histories, Practices” i Aalborg d. 20-23. August.

Læs mere om sommerskolen her: https://www.catch.dk/summer-camp-2019/