Expired: Sommertilbud på kunstproduktion på Fabrikken

18.07.19 | Opslagstavle

Mangler du plads til at udfolde dig kunstnerisk og styrke dit faglige netværk?

Vi tilbyder lige nu plads til udfoldelse af din praksis i 3 måneder for kun 1 måneds leje! Du får en produktionsplads i vores 1000 m2 store hal med skønt dagslys, hvor du både kan fordybe dig i din praksis og udvikle dit netværk. Der er udslagsvask, fælleskøkken, vand og strøm, mulighed for parkering og tilkørselsrampe med port til store objekter.

Tilbuddet gælder kun ved leje af min. 20 m2 i 3 måneder fra 1. aug. til 1. nov. 2019 – Book en plads allerede nu, og allersenest d. 29. juli 2019.

Er du interesseret? Så send en mail til Mathias R. Jacobsen på mj@ffkd.dk og beskriv kort hvilket projekt, du vil udføre, så er du måske en af de heldige, som får en midlertidig arbejdsplads i Danmarks største atelierfællesskab til kampagnepris.

NORMAL PRIS: 20 m2 i 3 måneder: 7,50 kr. pr. m2 pr. dag ex. moms = 13.800 KR.

SPAR: 66,6%  og betal nu kun 4.600 KR.

_

FABRIKKEN er Danmarks største atelierfællesskab for professionelle kunstnere og designere. Vi arbejder for at styrke muligheder og vilkår for professionelle kunstnere og designere lokalt, nationalt og internationalt. FABRIKKEN huser 47 atelierer og en 1000 kvm. stor produktionshal, som vi udlejer til midlertidige kunstproduktioner samt kulturelle events og aktiviteter. Huset danner ramme om et kunstnerisk fællesskab på tværs af kreative brancher, hvor mere end 60 professionelle kunstnere og designere dagligt arbejder med deres praksis.

 

Fonden Kulturfabrikken /
Fabrikken for Kunst & Design

Sundholmsvej 46

2300 København S

www.ffkd.dk

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.