Expired: TEMPLE – workshop med I.K.F.P

12.03.18 | Opslagstavle

Er en igangværende research baseret på studier af templer og helligdomme i Japan, 2016. Siden da har denne research og praksis udviklet sig og tager nu form som en workshop. Vi begynder med en rejse igennem mit materiale, hvor jeg vil vise eksempler på templer og helligdomme, alt fra helligt til total trash. I workshoppen bruger vi templet som en form vi kan følge, modificere eller ødelægge.

Det er en kunstnerisk praksis i perception, en metafor for skabelsen af performative rum og en fysisk praksis som arbejder med kroppen og nervesystemet. Det handler om at skabe et sted for tilbedelse på ens egne præmisser, og at gøre dette med dedikation og hjerte. Finde måder at agere i forhold til templet, skabe dens mytologiske univers og undersøge dens transformative potentiale.

Hvilken Gud eller hvad bor i dit tempel? Et tempel for? Hvad kan en Gud lig at spise? Min forhenværende ‘Penge Gud’ kunne lig vodka med guld, frugt, søde sager og køer som selskab.

Sted: Telefonvej 8, 2860 Søborg, (Gawenda)

24. marts kl. 12.00-18.00
25. marts kl. 13.00-16.00

Prisen for workshoppen er 400 kr.

For mere information og el. Spørgsmål om workshoppen bedes du kontakte, Ida Katinka på

Tlf: +4542702760
Eller email: ikfp@ikfp.dk

 

I.K.F.P – Ida Katinka Fridan Pedersen (f. 1988)

I år 2016 afsluttede jeg min bachelor i dans og koreografi fra den internationalt anerkendte skole School For New Dance Development i Amsterdam, Holland. Samme år modtog jeg The Holland Scholarship – et udmærkelsesprogram for Dragon Slayers i form af et rejselegat. I den forbindelse rejste jeg til Japan for at undersøge japansk performancekunst. I løbet af rejsen samarbejdede jeg med lokale kunstnere om udarbejdelsen af en række performative værker.

At være i et fremmed land uden platform og netværk gav mig plads til at samarbejde på nye måder og sprænge rammerne for hvor og hvordan performancekunst kan opleves.

Mødet med den japanske kultur fik mig ligeledes til at se både virkelighed og fiktion som en del af samme konstruktion, der kan rekonstrueres, omformes, hyldes, danses og leves.

Fotografi og redigering: I.K.F.P