Expired: To koordinatorer med undervisningserfaring til Albertslund Billedskole – deltid

23.12.20 | Opslagstavle

Billedskolen i Albertslund er et ambitiøst og kreativt tilbud, der giver borgerne mulighed for selv at skabe, men også at opleve kunst. Billedskolen henvender sig til alle, der har lyst til at prøve kræfter med kunsten, uanset alder eller forudsætninger i øvrigt. Billedskolen i Albertslund tilbyder holdundervisning til børn og voksne, arbejder med projektforløb og samarbejder med byens øvrige kulturinstitutioner.

Nu leder vi efter to koordinatorer, som foruden at stå for den daglige drift og profilering af skolen, også skal undervise på holdene og samarbejde rigtigt godt om det.

Billedskolen befinder sig under tag med Albertslund Bibliotek, og de to koordinatorer vil referere til lederen af Biblioteket. Til gavn for hele byen ønsker vi at udbygge samarbejdet mellem disse to kulturinstitutioner.

Du vil blive en del af et levende miljø i et hus, hvor der (i almindelige tider) færdes mange borgere med mange forskellige gøremål.

Sammen med din nye kollega skal du varetage hovedparten af den daglige undervisning.
I fællesskab vil du og din kollega stå for at planlægge og koordinere ad-hoc projekter, både i huset og med hele byen som legeplads. Byudvikling – især for børnefamilier – er helt centralt i Albertslunds vision. Du skal derfor evne at have det lange lys på, når der planlægges.

Opgaverne er: 

 • Undervisning
 • Udvikling
 • Daglig drift
 • Materialeforvaltning
 • Elevkontakt.
 • Andre administrative opgaver varetages af en fælles enhed under Kultur og Fritid.

Vi forventer:

 • En stærk faglighed med en relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Formidlingsevner ud over det sædvanlige.
 • Solid erfaring i undervisning og i at arbejde med meget forskellige borgergrupper, deriblandt socialt udsatte unge og voksne samt børn med særlige behov. Dette er væsentligt.
 • Gode samarbejdsevner på tværs af kulturer i en politisk styret organisation.
 • Gå-på-mod, god humor og lyst til udvikling.

Lige nu har Billedskolen seks ugentlige hold (fire børne- og ungdomshold, to voksenhold).
Sæsonen løber fra september til maj. I sommerhalvåret afholdes særkurser. Din arbejdstid vil blive tilrettelagt efter opgavernes karakter.

Du får her en ekstraordinær mulighed for at få indflydelse på udvikling af fremtidens Billedskole i Albertslund. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Yderligere oplysninger
Stillingerne ønskes besat fra den 1. marts 2021.

Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund vil du blive ansat på overenskomstvilkår eller individuelle vilkår. Lønindplacering sker efter principperne i Ny Løn, og den præcise fastsættelse af timetallet sker som et led i forhandlingen. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Ansøgningsfrist d.16.januar 2021 kl. 23.59
Samtaler afholdes d.25. og 26.1. 2021

Har du spørgsmål, så kontakt: Marie-Louise Fischer Hoffman, leder af Biblioteket. mfh@albertslundbib.dk eller 23314926

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund.

Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.