Expired: Udstillingsprisen Vision 2021 – frist den 4. december

11.11.20 | Opslagstavle

Med Udstillingsprisen Vision ønsker Bikubenfonden at skabe rum for nytænkning af udstillinger med kunsten i centrum. Hvert år inviteres museer, kunsthaller og andre udstillingsaktører til at deltage i konkurrencen om at få realiseret en visionær udstillingsidé, der tager afsæt i billedkunsten og har nutidig relevans.

Der åbnes for ansøgninger til Udstillingsprisen Vision 2021 den 20. november – 4. december 2020.

Hvad er den mest visionære udstilling lige nu? Det spørgsmål ønsker Bikubenfonden hvert år at få belyst og se konkrete svar på. En jury bestående af fagfolk fra relevante brancher vurderer alle indkomne idéoplæg i fortrolighed. I udvælgelsen af de bedste idéer har juryen fokus på den gode formidling, det banebrydende format og det indholdsmæssigt visionære koncept. 3 idéer bliver valgt ud til en kvalificeringsrunde, hvor deltagerne modtager 40.000 kr. til videreudvikling af deres idéer. I kvalificeringsrunden vurderer juryen også en realistisk budgetlægning, og Bikubenfonden tilbyder både mødefaciliteter og økonomisk rådgivning, hvis der er behov for det til udviklingsarbejdet. Efter kvalificeringsrunden giver juryen tilbagemeldinger til hver af de tre deltagere og udpeger den endelige vinder.

Ideer til både store og små udstillinger har mulighed for at vinde Udstillingsprisen Vision. Vinderen modtager op mod 5 mio. kr. til at realisere sin idé.

Læs mere her: https://www.bikubenfonden.dk/udstillingsprisen-vision

Deadline for indsendelse af idéer er den 4. december 2020.